Plaatsen van vloeren in laminaat en tapijt

Schilderwerken Erik Boelen - VloerenBent u op zoek naar iemand voor het leggen van uw laminaat en tapijt in Genk of ruimere omgeving? Dan heeft u met Schilderwerken Erik Boelen de perfecte vloerder gevonden! Wij hebben zowel voor kleine als grotere werken in nieuwbouw- en renovatieprojecten de nodige kennis en ervaring als bagage.

Een vloer volgens uw wensen

Voor het plaatsen van uw vloer werken wij steeds volgens uw eigen voorkeuren. Er zijn dan ook vele stijlen en materialen mogelijk. Wij plaatsen zowel laminaat en tapijt. Bij het plaatsen hiervan hebben wij altijd oog voor detail en propere afwerking. Bekijk gerust enkele realisaties om u te overtuigen van onze professionaliteit.

Onze andere diensten

Daarnaast blijven schilderwerken natuurlijk onze hoofdactiviteit. Ook voor behangwerken mag u bij ons in Genk komen aankloppen. Bij Schilderwerken Erik Boelen mag u er steeds verzekerd van zijn dat u kwaliteit tegen een betaalbare prijs geleverd krijgt.

Contacteer ons

Overtuigd van onze professionaliteit? Aarzel dan niet langer en vraag vandaag nog meer informatie aan of doe een vrijblijvende offerte-aanvraag bij Schilderwerken Erik Boelen. We helpen u dan zo snel mogelijk verder.